belimom
Speak the truth even if your voice shakes~M.Kuhn
- Reaction score
- 98
Can a local (or someone who understands Turkish) translate any of what she is saying? The small bit of text at the bottom is below - and the best I can get out of Google and BabelXL is that she saw a car stop between 11:00 and 11:30 after meeting her brother for supper, and a middle-aged man got out of the backseat - and that she saw a hand.
(I'm not sure how it is in Turkey but when we lived in Egypt people often ate late. We went to a dinner party where the main dish wasn't served until about 10:00 - and at 11:30 they served coffee and dessert - on a work night.)
TOMOBİLLE BIRAKILDI" İDDİASIİzleme Sayısı: 9,756ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin bulunmasının ardından emniyete gelen bir kadın görgü tanığı olarak ifade verdi.Adının açıklanmamasını isteyen kadın, "Salı gecesi Surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan birşey sokup yada çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi.ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin Cankurtaran'da bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen bir kadın ifade verdi. İfadesi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan isminin açıklanmasını istemeyen kadın, "Gayrettepe'de oturuyorum. Salı günü kardeşime yemeğe gittim, yemek dönüşü gece 23.00 ile 23.30 arası surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan birşey sokup yada çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi. Haber: Mehmet AKTARAN/Kamera: Ozan URAL/İSTANBUL/DHA